ZBOG IGORA MILOŠEVIĆA IZDATO NAREĐENJE NAČELNICIMA UKP I SVIH POLICIJSKIH STANICA: Evo gde trenutno boravi serijski silovatelj

Načelnik PU za grad Beograd Veselin Milić lično je naredio načelnicima UKP BG i svih policijskih stanica da u skladu sa zakonom vode evidencije, prenose međusobno informacije i saznanja o svim registrovanim silovateljima na slobodi, kako bi koordinacijom i opservacijom mogli da spreče te osobe da ponove teška krivična dela.

Statistika pokazuje da su od početka godine u sedištu PU za grad Beograd prijavljene tri osobe zbog silovanja i da su sva tri slučaja rasvetljena.

Igor Milošević je višestruki povratnik, prema operativnim saznanjima boravi u parkovima na teritoriji Grada Beograda. Procena je da može ponoviti krivična dela i zato je naređeno da se obrati pažnja na kretanje i ponašanje Igora Miloševića na teritoriji Beograda.

On je trenutno slobodan građanin, jer je izdržao zatvorsku kaznu. Od izlaska iz zatvora, 20. septembra do sada nije učinio ništa nezakonito.

Za sada ima potvrdu iz zatvorske ustanove da je izdržao kaznu, nema lična dokumenta ni prijavljeno prebivalište i on određena prava može da ostvari preko Centra za socijalni rad.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare