MARKO MARKOVIĆ OGOLIO DUŠU I REKAO IM SVE U LICE! Zadrugar podelio budžete, NAJGORE PROŠLE MATORINE DEVOJKE!  /VIDEO/

Ovonedeljni vođa Marko Marković delio je budžete za ovu nedelu, a tu priliku iskoristio da kaže sve što ima o zadrugarima sa kojima nije u dobrom odnosu

Podela budžeta Marka Markovića je počela.  Nakon pročitanog pisma koje je Veliki šef poslao zadrugari su se okupili oko crnog stola, a prvi veliki budžet dobio je Miljan Vračević.

– Prvi veliki budžet dajem Miljanu Vračeviću. To je čovek kojeg sam mnogo zgotivio od starta, brutalno je iskren i mnogo puta me je savetovao. Smatram da zaslužuje veliki – započeo je Marko, pa nastavio:

– Mali budžet dajem Aleksandri Momčilović jer je sa mojim sugrađaninom ušla u vezu, međutim čujem da je pokazala neku drugu stranu i da joj se sviđa Matora. Po meni je folirant – istakao je on.

Srednji budže udelio je Kristijanu Goluboviću.

– Srednji budžet Kristijanu dajem zbog njegovog života i svega što je prošao jako poštujem, kao i njegove godine. Brutalno iskritikuje iz dobre namere – rekao je Marko. 


Marko je srednji budžet dao Mikici Bojaniću.

– Smatram da je jako dobra osoba, poštena i iskrena. Bio si tu da mi udeliš kritiku i savet. Zajedno ste u budžetu, pa srednji budžet – rekao je Marko.

Male buždete dobile su Tamara Ćosić i Ivana Puzić.

– Mali za bivšu Matorinu devojku. Smatram da je folirant jer menja emocije na 24 sata. Smatram da je neiskrena osoba koja je htela da zavrti priču. Folirante ne volim – rekao je Marko, pa nastavio:

– Sa Tamrom nemam komunikaciju. Čuo sam neke priče, osoba tvojih godina to ne treba da radi, pa i da uradiš neka bude van zidina. Po meni je to jako loše, tako da mali budžet – nastavio je Marković.

Lepi Mića je potom dobio veliki budžet.

– Smatram da ne mogu sve da ispoštujem, ali osoba koja treba uvek da se ispoštuje i da uzme sve što treba je on. Kod njega uvek može da se pokuca na vrata. Znam da je iskrena osoba i da svakom kaže u lice ono što jeste, udeli savet dobronamerno i postavi se prema mlađima kao da im je otac – govorio je Marko.

Lil Broks od Marka je dobio srednji budžet.

– Nisam te gotivio u početku zbog nastupa i stava, ali sam promenio mišljenje. Znaš da kažeš i da ubodeš u tačku, tako da srednji budžet od mene –rekao je Marko.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare