UMESTO SVADBE RASKID! Aca Sofronijević i Sanja Ćulibrk STAVILI TAČKU na emotivnu vezu! 

Aleksandar Aca Sofronijević, jedan od najpoznatijih srpskih harmonikaša, prema saznanjima Kurira, raskinuo je veridbu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

Dobro obavešten izvor blizak nekadašnjem paru ispričao je za naš list da njih dvoje nisu u emotivnoj vezi već nekoliko meseci, ali da su ostali u prijateljskim odnosima.

– Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu želeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa… Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju – ispričao je za Kurir izvor blizak Sofronijeviću i voditeljki.

Kontaktirali smo i Acu ofronijevića, koji je potvrdio naša saznjana i otkrio da Sanji želi sreću u daljem životu:
– Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi – kazao je Aca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare