RADOJE ŽIVKOVIĆ (36) GLAVNI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO JOVANA VUKOTIĆA Angažovana ekipa iz Beograda i CG, likvidaciju NARUČIO ZVICER! 

Radoje Živković (36) iz Nikšića glavni je osumnjičeni za ubistvo Jovana Vukotića, vođe „škaljarskog klana“.

Kako se sumnja, ubistvo Vukotića naručio je i finansirao Radoje Zvicer.

Ovaj Nikšićanin sumnjiči se da je glavni organizator likvidacije Vukotića, kao i da je za to angažovao ekipu iz Beograda i Crne Gore.

Usmrćeni Kotoranin praćen je mesecima i, praktično, nije mogao ni da izbegne smrt.

Podsetimo, večeras su u akciji istanbulske policije uhvaćeni osumnjičeni za ubistvo vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića.

Podaci govore i da navodni vođa „kavčana“ Zvicer, i njegov rođak Živković stoje iza gotovo svih poslednjih likvidacija ljudi koji se povezuju sa „škaljarcima“.

Tako se obojica, sa Slobodanom Kašćelanom i još nekim osobama, sumnjiče i za smrt Barana Adisa Spahića i Damira Hodžića, Mileta Radulovića Kapetana, ali i za masakr u restoranu u Atini kada su likvidirani Igor Dedović i Stevan Stamatović, kao i za smaknuće na ostrvu Krf, gde su ubijeni Alan Kožar i Užičanin Damir Hadžić.

– Za ova četiri ubistva u Grčkoj plaćeno je ukupno dva miliona evra i dokazi za to su prikupljeni posredstvom međunarodne pravne pomoći. Naručioci tih zločina su, kako se sumnja, Darko Šarić, Radoje Zvicer i Nikola Spasojević iz Crne Gore. Postoje pisani podaci da je Zvicer dao milion, Šarić 750.000 evra, a Spasojević 250.000 evra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare