OTKRIVEN IDENTITET POGINULIH U STRAVIČNOJ NESREĆI KOD NIŠA „Punto“ se čeono zakucao u kamion: Poznato i stanje trojice povređenih

U jezivom udesu na autoputu Beograd – Niš nastradali su S.A. (21) i D.M. (34) iz Vladičinog Hana. U ovoj teškoj nesreći povređene su tri osobe, a među njima je i dete.

Sva trojica povređenih su u svesnom i komunikativnom stanju. Prema rečima lekara koji ih je primio u UC Niš, a nakon svih dijagnostičkih procedura, povrede su sledeće: najstariji među njima muškarac rođen 1983. godine ima hematom iznad levog očnog kapka i prelom vilice zbog čega je odmah upućen maksilofacijalnom hirurgu.

Muškarac rođen 2003. godine , ima prelom leve nadlaktice i povredu iznad leve obrve koja je zbrinuta u Aleksincu. 

Dečak 2008. godište, ima naprsnuće jednog rebra s desne strane i parcijalni pneumotoraks. Nije životno ugrožen, stabilan, komunikativan. Hospitalizovan u jedinici intezivnog lečenja Dečije hirurgije, kažu u KC Niš prenosi Blic.

Nesreća se desila na delu auto puta koji je sužen zbog rekonstrukcije pa se saobraćaj odvija samo u dve trake iz oba smera.

I poginuli i povređeni su se nalazili u automobilu „fijat punto“ beogradskih registarskih oznaka koji se oko 4.40 časova sudario sa kamionom stranih registarskih oznaka.

Bliže okolnosti nesreće još uvek nisu saopštene. Policiju je obavestio neko od vozača koji je prvi naišao nakon čega su na lice mesta upućeni vatrogasci koji su izvlačili povređene i nastradale.

Troje povređenih prebačeno je u Klinički centar u Nišu. Oni su u svesnom stanju. Jedan od povređenih je 1983. godište a drugi 2008. godište.

Saobraćaj na toj deonici je regulisan tek u 7.40 časova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare