NIGDE JE NIJE PUŠTAO SAMU: Uzrok brutalnog ubistva ljubomora – komšije otkrile jezive detalje zločina u Zemunu

U Zemunu je jutros pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića.

Nju je policija zatekla mrtvu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt. Lekari su potom zatražili asistenciju policije koja je potom obavila uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, do ubistva je došlo u juče oko 22 časa, a policija je vršila uviđaj do 3 sata posle ponoći.

Muž (33) je ženi smrskao glavu pred dvoje dece, dva dečaka predškolskog uzrasta. Decu su dom sproveli socijalni radnici još u toku noći.

U trenutku dolaska policije u stanu je bila samo mrtva žena, u njemu nisu zatekli ni muža ni decu. Međutim, nešto kasnije muž se pojavio na mestu ubistva i odmah je priveden kao osumnjičeni posle čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Komšije koje žive u neposrednoj blizini kažu da porodicu ne poznaju jer su se pre pola godine doselili iz Bujanovca.

– Ubijena je drvetom, udarao ju je u glavu do iznemoglosti. Krpu joj je stavio, odnosno vezao preko usta. Vezao joj je ruke i noge – kaže komšinica iz kuće preko puta i dodaje da ne zna njihova imena.

Komšije sumnjaju da je uzrok ubistva ljubomora jer ubijenu ženu muž nigde nije puštao samu.


– On bi na ulici stajao sa muškarcima iz ulice, a ona je izlazila samo sa njim i decom kad povremeno idu negde – kažu komšije, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare