Kralj Čarls u svom govoru uputio JASNU PORUKU Megan i Hariju, a onda su isplivali DETALJI DRAME kraj kraljičine samrtne postelje: „NE DOVODI JE U BALMORAL“

Novi britanski kralj Čarls III obratio se naciji, prvi put nakon smrti svoje majke kraljice Elizabete II, a u govoru je „pružio ruku pomirenja“ svom otuđenom sinu princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl.

Čarls je zvanično proglasio svog starijeg sina Vilijama princem od Velsa, a spomenuo je i svoju ljubav prema svom drugom sinu, koji je pre dve godine napustio kraljevsku porodicu i sa suprugom se preselio u Ameriku.

– Takođe želim da izrazim svoju ljubav prema Hariju i Megan dok nastavljaju da grade svoje živote u inostranstvu – rekao je Čarls, prenosi Blic, a njegove reči mogle bi se protumačiti kao pokušaj pomirenja sa odmetnutim sinom.

Hari i Megan imali su napet odnos sa kraljevskom porodicom otkako su odstupili sa mesta starijih članova porodice u januaru 2020. Tokom intervjua sa Oprom Vinfri u martu 2021, princ Hari je otkrio da je u jednom trenutku otac prestao da mu odgovara na pozive.

Međutim, nedugo nakon govora kralja Čarlsa, britanski mediji su objavili detalje drame koja se navodno odigravala u škotskom zamku Balmoral u poslednjim momentima života kraljice Elizabete.

Kako piše „Dejli mejl“, Čarls je naredio Hariju da ne dovodi Megan u Balmoral, iako su se svi ostali bliski članovi porodice okupili pored kraljičine samrtne postelje.

Britanski mediji podsećaju da je princ Hari uvek bio izuzetno privržen svojoj baki, sa kojom je uvek imao blizak odnos.

Ali sve je pošlo naopako kad su Hari i Megan najavili da će oboje da otputuju u dvorac Balmoral. Prema pisanju tabloida „San“, princ Hari je bio u Frogmoru, kad je dobio poziv od svog oca, sada kralja Čarlsa, koji ga je zamolio da ne dovodi Megan u Škotsku.

– Čarls je rekao Hariju da nije u redu da Megan bude u Balmoralu u vreme ovako velike tuge. Rečeno mu je da ni Kejt ne ide, i da će poseta biti ograničena samo na članove najuže biološke porodice – rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za „San“.

Izvor je rekao da je Čarls posebno naglasio da Megan neće biti dobrodošla u Balmoralu.

„Dejli mejl“ spekuliše o tome šta se zaista desilo ovom prilikom. Dok neki tvrde da Hari i Megan nisu mislili o tome da ni Vilijamova žena neće biti u dvorcu, pa su se složili sa odlukom da ni Megan ne ide u Balmoral, drugi kažu da je Čarls i bukvalno zabranio pristup Marklovoj, što je sa olakšanjem dočekano kod ostatka porodice.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare