Pucao u trenera u teretani u Rakovici: Podignuta optužnica protiv Miloša, tereti se za tri dela

Po ulasku u teretanu pištolj je repetirao, uperio i pucao u pravcu nogu M.D., usled čega je on zadobio laku telesnu povredu u vidu prostrelne rane desne potkolenice

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miloša S.(27) iz Beograda zbog sumnje da je 20. juna ove godine u jednoj teretani u Rakovici hicem iz pištolja, koji je nedozvoljeno nosio, lakše ranio M.D. (24), inače trenera u toj teretani. Miloš S. se tereti za krivično delo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom Laka telesna povreda.

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju. Tužilaštvo je predložilo sudu da optuženom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. Miloš M. je i ranije osuđivan, a u vreme izvršenja krivičnog dela, izdržavao je kaznu kućnog zatvora. On je, kako se sumnja, 20. juna oko 17 časova najpre ušao u verbalnu raspravu sa M.D. u teretani, da bi potom otišao do podruma obližnje zgrade i uzeo pištolj koji je tu krio, pa se vratio u teretanu.

Po ulasku u teretanu pištolj je repetirao, uperio i pucao u pravcu nogu M.D., usled čega je on zadobio laku telesnu povredu u vidu prostrelne rane desne potkolenice. Miloš S. je potom je izašao iz teretane, pištolj bacio u kontejner i udaljio se sa lica mesta. Uhapšen je ubrzo nakon izvršenja krivičnog dela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare