UDARNA VEST! MILJKOVIĆ SVEDOČIO POSLE BELIVUKA: Ubijeni nisu bili studenti teologije, moguće da je „Zdravko Radojević i dalje živ“!

Posle iskaza koji je optuženi Veljko Belivuk izneo na ročištu u Specijalnom sudu, posle pauze obratio se i Marko Miljković.

Miljković je, kako Kurir saznaje, u svom uvodlnom izlaganju navodno izjavio da „ubijeni nisu bili studenti teologije“, navodeći da su oni možda živi jer nema dokaza da su ubijeni.

– Miljković je takođe izjavio da je moguće da je Zdravko Radojević i dalje živ i da ga skiva supruga – kaze izvor Kurira. Kako saznajemo, Miljković je rekao da su „pod hipnozom i patološki slučajevi“, uz tvrdnju da su mašina za mlevenje mesa i oružje naknadno doneti i podmetnuti.

Miljković je u svom izlaganju, kako su preneli advokati, rekao da “biti mrtav nije krivično delo, a da je ubistvo krivično delo, te da ako nema obdukcionog nalaza, čovek nije mrtav”.

Dok je govorio, on je navodno nervozno šetao i gestikulirao, za razliku od Belivuka koji je mirno stajao za govornicom. Suđenje se nastavlja sutra.

Podsetimo, Veljko Belivuk je danas, na početku ročišta u Specijalnom sudu, izašao za govornicu i izjavio da nije kriv. On je pred sudom rekao da su razgovori montirani, a fotografije iz kuće strave fotošopirane.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare