Amerika strahuje za Elizu: Ovo je bogata naslednica koju su kidnapovali u petak, porodica nudi 50.000 dolara

Policija u Memfisu traga za učiteljicom za kojukažu da je oteta dok je bila na trčanju u petak ujutro, javio je CNN.

Eliza „Liza“ Flečer (34) je trčala oko 4.30 časova ujutro kada joj je prišla nepoznata osoba, saopštila je policija. Uterana je u tamni terenac srednje veličine i odvedena sa lica mesta, saopštila je policija, dodajući da ne znaju u kom pravcu se vozilo kretalo.

– Kada smo stigli na lice mesta bavili smo se verovatno nestalom osobom. Nakon daljeg istraživanja pronašli smo snimak na kojem se vidi kako crni terenac ulazi u oblast preko puta ulice gde je žrtva odvedena – rekla je na konferenciji za novinare major policije Memfisa Karen Rudolf, prenosi Telegraf.

Fotografije koje je objavila policija pokazuju kako Flečer trči u komšiluku u blizini Univerziteta u Memfisu. Poslednji put je viđena u roze majici za trčanje i ljubičastim šortcevima za trčanje, saopštila je policija.

Flečer je belkinja sa smeđom kosom i zelenim očima, saopštila je policija.

Oštećeni telefon učiteljice pronađen je u blizini mesta gde se veruje da je kidnapovana, rekao je izvršni direktor CrimeStoppers Badi Čepmen.

Sada, porodica majke dvoje dece nudi nagradu od 50.000 dolara preko CrimeStoppers za informacije koje bi dovele do hapšenja u slučaju, izvestio je VHBK.

Kako navode američki mediji, Eliza je unuka industrijalca Džoa Orgila, osnivača kompanije Orgill Inc, i naslednica je miliona dolara.

– Radujemo se Elizinom bezbednom povratku i nadamo se da će ova nagrada pomoći policiji da uhvati one koji su počinili ovaj zločin – rekla je njena porodica u izjavi koju je podelio Čepmen.

U objavi na Tviteru, Episkopska škola St. Mari je rekla da je Flečer mlađi vaspitač u vrtiću.

Istražni biro Tenesija objavio je u tvitu da takođe pomaže policiji Memfisa u istrazi Flečerovog nestanka.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare