UŽIVO PREDSEDNIK U KNEŽEVU POLJU: Nemaju šta strani vojni atašei da rade u našim kasarnama i garnizonima! Kurti želi sukobe

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se uživo sa Povlena, iz Kneževa Polja, posle prisustvovanja združenoj taktičkoj vežbi Vojske Srbije i Žandarmerije MUP na Pasuljanskim livadama – Sever 2022.

Predsednik je u Kneževu polju prisustvovao otkrivanju spomenika književniku Radovanu Belom Markoviću podsetivši na njegov rad i naglasivši značaj podizanja spomenika velikom srpskom piscu.

– U eri erozije morala i preispitivanja vrednosti srpski narod zidao je i još zida veličanstven hram posvećen svom velikom književniku – rekao je predsednik u uključenju uživo na TV Pink.

Predsednik posle svečanosti odgovarao na pitanja novinara

Predsednik je odgovarajući na pitanja novinara rekao da u naše garnizone i kasarne može da se uđe samo uz dozvolu vrhovnog komandanta i da to mogu da učine nadležni državni organi, te potvrdio da su vojni atašei nekih zapadnih zemalja želeli da obiđu kasarne u Raškoj i Novom Pazaru „najverovatnije zbog situacije na KiM“, ali da je on to glatko odobio. 

– Kao vrhovni komandant oružanih snaga, odbio sam tu mogućnost – rekao je predsednik dodavši da nemaju šta strani vojni atašei da rade u našim garnizonima i da gledaju šta ima u našim kasarnama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare