KO JE ŽRTVA?! Ovo je Marija izgovarala dok je udarala pesnicom u auto, a svi spominju i Džejlu Ramović! (VIDEO)

Snimak Marije Šerifović kako u gluvo doba noći zaustavlja automobil nasred ulice i sa nepoznatom devojkom udara u automobil i viče na nekoga, sinoć je sve iznadio, a pevačica se čak i oglasila. Marija je tvrdila niko tokom njenog izliva besa nije povređen, a sada su se pojavile i informacije o tome zbog čega je pevačica pobesnela, kao i šta je govorila.

Marija je, naime, najpre zaustavila vozilo nasred kolovoza, izašla i prešla ulicu sa ženskom osobom, a potom dotrčala do automobila i iz sve snage počela da udara u vrata uz salvu psovki. U jednom trenutku jasno se čulo kada Šerifovićeva nekoga u automobilu pita:

Ko je žrtva? – vikala je Šerifovićeva, a potom otvorila zadnja vrata i počela da viče na nekoga.

Screenrecording

Odmah su počele spekulacije da je sa Marijom u tom trenutku bila Džejla Ramović s kojom su je povezivali od kada je mlada pevačica pobedila u „Zvezdama Granda”.

Na društvenoj mreži Tviter krenule su spekulacije da je Šerifovićeva svoju devojku uhvatila u prevari zbog čega ju je verbalno napala, prenosi Informer.

A nakon ovog incidenta, Šerifovićeva se oglasila i otkrila da izvinjenje duguje samo svom automobilu i ljudima koje je te noći probudila:

– Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila – rekla je pevačica.

UDARNA VEST. rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare