ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice

O incidentu koji je Marija Šerifovićnapravila na ulici i dalje se priča.

Pevačica je, podsetimo, u noći između 8. i 9. avgusta u Ulici Džordža Vašingtona, na Starom gradu, urlala iz sve snage i udarala rukom u svoj automobil. Na društvenim mrežama pojavio se skandalozni snimak, na kojem se vidi kako ona viče dok je vozilo zaustavila nasred ulice.

Screenrecording

I dok svi nagađaju zbog čega je članica žirija „Zvezda Granda“ izgubila kontrolu, naš sagovornik koji je dobro upućen u ovaj slučaj otkriva pozadinu haosa koji je ona napravila usred noći.

– Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila sa prijateljicom i partnerkom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerka priznala prevaru. Tada je Šerifovićeva poludela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila saobraćajnu nesreću i počela da histeriše – priča naš izvor.

Prema njegovim rečima, pre incidenta Marija, njena partnerka i drugarice su bile u provodu.

– Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u kolima je doveo do ozbiljnog problema između njih dve. Pevačica je doživela napad, zakočila, izletela iz kola, a sve ostalo se vidi na snimku – kaže izvor Kurira.

Upravo se na videu koji je kružio društvenim mrežama videlo kako Marija urla. Dok je izgovarala masne psovke, približavala se kolima i udarila pesnicom o ista. Iznervirana Marija onda je ušla u automobil i vikala toliko glasno da se čulo čak i u zgradi iznad koje je parkirana.

– Odgovori mi – vrištala je Marija, dok ju je ta prijateljica sve vreme smirivala.

Iako se mrežama šire razne teorije zavere o čemu je zapravo reč, Marija je opisala ovu situaciju.

– Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila – rekla je pevačica.

U laži su kratke noge 

Rekla da je povredila ruku dok je pomagala majci

Marija Šerifović je nakon ovog incidenta na koncertu u Zrenjaninu nosila zavoj na ruci.

Iako je pevačica pokušala da se opravda da se povredila kada je pomagala majci Verici Šerifović, istina je da je zbog udaraca u kola, što se razotkrilo tek nakon nekoliko dana zahvaljujući snimku koji je završio na društvenim mrežama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare