PORODICA NUDILA 100.000 EVRA ZA KAUCIJU! Ubica škaljarca na Pagu „ne može“ da se brani jer se „LOŠE OSEĆA“, određen mu je pritvor da ne bi pobegao iz Hrvatske

Duško Tanasković (28) iz Kragujevca, koji je osumnjičen za ubistvo škaljarca Gorana Vlaovića (38) na Pagu, na saslušanju pred tužiocem u Zadru branio se ćutanjem. Hrvatski mediji navode da je odbrana osumnjičenog za njegovu slobodu nudila kauciju od 100.000 evra, što je sud odbio! Njemu je određen pritvor zbog opasnosti od bekstva.

Advokat osumnjičenog Tanaskovića rekao je da je on u lošem psihičkom stanju i da se na ispitivanju branio ćutanjem.

– Izneo je odbranu, određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od bekstva. Zločin nije više klasifikovan kao teško ubistvo nego obično. Ne premeštaju ga, biće u Zadru – rekao je advokat Vinko Gulišlja.

On je dodao da je osumnjičeni za likvidaciju „psihički dosta loše“.

– Ima zdravstvenih tegoba, zato i nije izneo odbranu – rekao je advokat.

Hrvatski mediji navode da je istraga zločina u toku i da će uskoro biti saslušani svi svedoci ubistva. Kako se navodi Crna Gora još nije tražila izručenje Tanaskovića.

– Tokom istrage će biti ispitano 11-12 svedoka – rekao je on.

Opsadno stanje u Zadru tokom privođenja

Tanasković je danas na saslušanje u Zadru izveden u belom odelu iz blindiranog policijskog kombija u pratnji velikog broja policajaca naoružanih dugim cevima.

Policajci su najpre obezbedili mesto kuda Tanasković mora da prođe, a potom ga izveli iz vozila.

Tanasković je ravnodušnog izraza lica prošao kraj velikog broja okupljenih novinara.

Iz gloka ubio Vlaovića, pa se dao u beg

Podsetimo, Tanasković je uhapšen juče na plaži Zrće zbog sumnje da je hicem iz pištolja, naočigled brojnih svedoka i srpske manekenke i učesnice rijalitija Dragane Banić, ubio Vlaovića (38), zvanog Goro, pripadnika škaljarskog klana iz Herceg Novog.

Očevici su ispričali da se sve desilo veoma brzo i da je ranjeni odjednom pao.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare