OVO JE UBICA ŠKALJARCA NA PAGU Traže ga zbog likvidacije još jednog člana klana, već je bio u zatvoru! IMA PSIHIČKE PROBLEME?

Duško Tanasković (28) iz Kragujevca osumnjičen je za ubistvo Gorana Vlaovića (38) na Pagu u Hrvatskoj i danas bi trebalo da bude saslušan.

On je policiji rekao samo da zna da ga traži crnogorska policija jer ga sumnjiči da je pomagao egzekutoru istaknutog „zločinca“ Milića Minji Šakovića.

Šaković je ubijen 17. juna u Budvi, a dželat mu je takođe prišao s leđa u restoranu, pucao mu nekoliko puta u glavu i pobegao. Crnogorska policija pronašla je pištolj i torbicu ubice, a dželat je imao i vizir.

Tanasković je inspektorima zadarske policije rekao da on nema nikakve veze sa tim ubistvom i da je na dan ubistva u Budvi bio u Kragujevcu i dobijao nova lična dokumenta.

Tanasković je otkrio i da je u zatvoru bio maloletan, a da je odležao ukupno pet godina zbog razbojništva i imovinskih delikata.

Inače, jedan od razloga zašto nije mogao da iznese svoju odbranu je i to što navodno ima psihičkih problema. Sasvim je izvesno da će, ukoliko je to slučaj, njegov branilac predložiti tužilaštvu da pribavi medicinsku dokumentaciju kako bi se utvrdilo da li boluje od neke duševne bolesti koja bi isključivala njegovu krivičnu odgovornost, odnosno da bi se utvrdilo da li bio uračunljiv u vreme ubistva Vlaovića.

Podsetimo, Tanasković je uhapšen juče na plaži Zrće zbog sumnje da je hicem iz pištolja, naočigled brojnih svedoka i srpske manekenke i učesnice rijalitija Dragane Banić, ubio Vlaovića (38), zvanog Goro, pripadnika škaljarskog klana iz Herceg Novog.

Očevici su ispričali da se sve desilo veoma brzo i da je ranjeni odjednom pao.

– Goran Vlaović tek je izašao iz kluba. Bio je možda 15 do 20 metara od ulaza, u društvu devojke, srpske manekenke, kad mu je ubica prišao s leđa i iz pištolja s prigušivačem hladnokrvno ispalio hitac u vrat – prenosi Jutarnji list. Vlaović je pao kao pokošen, a ubica je počeo da beži.

– Pa to je Goran, to je Goran! – vikalo je, prema rečima svedoka, nekoliko osoba koje su se zatekle ispred kluba.

Navodno, pre nego što je ubijen, „škaljarac“ je danima bio na Pagu s društvom i devojkom.

– Nije bilo prvo veče da su u noćnom provodu, i prethodnih dana obilazili su klubove – ispričao je očevidac za hrvatske medije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare