PARNI VALJAK MELJE! Napokon Partizan kakav se pamti, 4:1 Partizan-Hamrun

Fudbaleri Partizana savladali su u Beogradu u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu konferencija Hamrun sa Malte 4:1 (3:0).

Golove su postigli Rikardo u 15. minutu. Urošević u 25. minutu, Dijabate u 33. i Andrade u 77. minutu. Gol za Maltežane je postigao Guljaumie u 52. minutu.

Novi trener crno-belih Gordan Petrić je na evropskom debiju iznenadio formacijom sve, što je najbitnije i goste koji se nisu snašli.

Posle nešto mirnijeg uvoda, crno-beli su poveli u 15. minutu golom Rikarda. Živković, koji je na ovoj utakmici igrao desno krilo je ukrao loptu na sredini protivničkog terena, dodao Menigu, ovaj odmah Rikardu koji je predriblao golmana Bonatija i zatresao mrežu rivala.

Na 2:0 je povisio kapiten Slobodan Urošević. Partizan je izveo korner u 25. minutu, Vujačić je glavom vratio loptu na drugu stativu, a tamo se najbolje snašao levi bek crno-belih.

U 33. minutu je već bilo 3:0. Sjajna kontra Partizana, Andrade je ušao u šesnaesterac, nesebično dodao do Dijabatea koji je zatresao mrežu.

Crno-beli su prilično uspavano ušli u drugo poluvremenu, pa su brzo kažnjeni. Gosti su posle kornera smanjili u 51. minutu. Giljamie je bio najviši u skoku i sa 5-6 metara matirao Popovića.

Sredinom drugog poluvremena crno-beli su se probudili. Krenuli su u napad, a to se isplatilo u 77. minutu. Andrade je dobru igru krunisao golom za 4:1.

Revanš je u četvrtak 25. avgusta od 20 časova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare