UDARNA VEST! Bivši reprezentativac, a sadašnji političar, napravio haos na benzinskoj pumpi – šamarao i grebao radnika, jer nije hteo da ga pusti u kockarnicu /VIDEO/

Petar Jelić, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, bio je vinovnik incidenta na benzinskoj pumpi na magistralnom putu Modriča – Šamac.

Ovaj tridesetpetogodišnjak je najpre verbalno, a zatim i fizički napao radnika pumpe Jovana Borojevića, koji mu nije dozvolio da nakon isteka radnog vremena uđe u kockarnicu koja je u sklopu objekta u kom je zaposlen. 

Youtube BN TV Info

U razgovoru za „BN televiziju“ napadnuti radnik je opisao šta se događalo, kao i zbog čega ga je napao nekadašnji fudbaler, a danas političar i člana SNSD-a, stranke čiji je lider Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH.

– Zamolio sam ga fino, ljudski, ali on je nazvao gazdu pumpe da dobije dozvolu. Da li je dobio ne znam. U jednom trenutku mi je telefon ponudio da ja razgovaram sa gazdom, ja sam odbio i nisam mu dao da uđe – počinje ispovest Borojević i nastavlja: 

– On je zatim završio razgovor, uputio mi je psovke, opsovao mi majku i poručio je da će me polomiti. Ušao je u pult, hvatao me za majicu i udario me šamarom. Uspeo sam da nazovem policiju, on mi je sa leđa došao i gurnuo me. Nastavljeno je naguravanje i ubeđivanje da je radno vreme završeno, a ja sam zatražio pomoć od policije koju sam uspeo da kontaktiram. 

I pored činjenice da je radnik zvao policiju, bivši fudbaler nije želeo da se zaustavi. 

– On je ponovo počeo da me udara, hvatao me prstima za lice, ogrebao me, imam te dve manje ogrebotine, rekao je napadnuti radnik. 

Kako prenose mediji, policija je reagovala i sačinila je zapisnik o dešavanjima. 

Podsetimo, Petar Jelić, inače sin nekadašnjeg predsednika Republike Srpske Milana Jelića, je fudbaler fudbaler Modriče odakle je i izborio nastup u nacionalnom timu BiH, za koji je odigrao dve utakmice. U karijeri je još bio član Nirnberga, te igrao za KC Jenu, OFK Beograd, Rad, Volgu, Dinamo Tbilisija, Novi Pazar i kineske Sunrej i Vužou.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare