Uhapšen vatrogasac iz „Kolubare“ zbog šverca kokaina, zaplenjena mu droga vredna 15.000 evra

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani S. Đ. (36) i M.A. (28) koji su sredu uhapšeni u Lazarevcu, zbog sumnje da su uzgajali marihuanu i držali kokain radi dalje prodaje.

Prilikom pretresa kuće u kojoj žive, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 146 krama kokaina, 684 marihuane i veću sumu novca.

Osumnjičenima se na teret stavljaju dva krivična dela Nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Na saslušanju su S.Đ. i M.A. izneli svoju odbranu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da oboma odredi pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremensoom periodu.

Kako „Telegraf.rs“ prenosi,S. Đ. je vatrogasac u RB Kolubara, M. A. živi s njim. Oboje su razvedeni i imaju decu iz tih brakova. Uhapšeni su u kući njegovog oca u Lazarevcu.

– Policija je zaplenila  146 grama kokaina (vrednost na tržištu se procenjuje na 14.600 evra) i 684 osušene marihuane (tržišna vrednost 680.000 din).  Zaplenjeno 66.000 din i 1.760 evra i vagice za precizno merenje- kaže naš izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare