Sjajno: Miomir Kecmanović pokorio Meksiko!

Mladi dvadesetdvogodišnji srpski teniser Miomir Kecmanović ipak je uspeo da stigne do trofeja na ATP turniru u meksičkom Los Kabosu.

U polufinalu singla, Kecmanović je poražen od trenutno najboljeg tenisera sveta Danila Medvedeva nakon dva odigrana seta (7:6, 6:1), ali je u konkurenciji dublova bio neumoljiv.

Naime, Miomir Kecmanović je u paru sa Amerikancem Vilijamom Blumbergom deklasirao brazilsko-južnoafrički par Marselo Melo/Rejven Klasen razultatom 2:0 (6:0, 6:1).

Finalni susret u dubl konkurenciji trajao je svega 52 minuta. Tokom prvog seta, koji je trajao svega 24 minuta, srpsko-američki par je ostvario čak tri brejka pa i ne čudi da suparnicima nisu prepustili niti jedan gem, a treba napomenuti da su čak dva od ukupno tri gema u kojima su servirali, osvojili bez izgubljenog poena.

Drugi set je bio gotovo identičan. Ponovo su Kecmanović i Blumberg bez većih problema stigli do dva brejka prednosti, a protivnici su tek 11. odigrani gem uspeli da osvoje. Ujedno je to bio i jedini gem koji je pripao brazilsko-južnoafričkom paru.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare