OTKRIVEN UŽAS U STANU NA ZVEZDARI Sin sedam dana živeo pored mrtve majke, komšije pozvale policiju

Telo Mile B. (85) nađeno je u stanu u Ustaničkoj ulici u Beogradu, a njen bolesni sin (55) zatečen je u veoma lošem stanju i sproveden je u bolnicu Laza Lazarević.

Horor u stanu na Zvezdari otrkiven je nakon prijave komšija da se sa petog sprata širi nesnosan smrad i da komšinicu nisu videli najmanje sedam dana.

Policija zatekla strašan prizor

– Stanari sa petog sprata, na kome je i Mila živela sa sinom, prijavili su da se iz njenog stana širi smrad. Kada je policija upala, zatekli su mrtvu ženu, dok je njen sin, koji je psihički oboleo, bio u veoma lošem stanju. On je s majčinim telom praktično živeo sedam dana – kaže izvor Kurira:

– Za sada nije poznato na koji način je žena umrla, te je naložena obdukcija – dodaje sagovornik.

Bogdanovićeva je, tvrde, svakodnevno sedela na klupici ispred zgrade.

– Pre nedelju dana smo je poslednji put videli, od tada se nije pojavljivala. Njenog sina, pak, niko nije video godinama. Zimus ga je komšinica srela u lokalnoj prodavnici, nije ga prepoznala, imao je dugu bradu i izgledao loše, bio je teško bolestan – pričaju komšije.

Nemaju familiju, niko ih nije posećivao

Komšije iz Ustaničke ulice navode da Bogdanovićeva i sin nemaju nikakvu rodbinu.

– Ona je bila samohrana majka, rođake, koliko mi znamo, nisu imali. Niko ih nije posećivao niti ulazio u njihov stan – kažu komšije.

Komšije iz ove zgrade kažu da je Bogdanovićeva bila divna žena, obrazovana i posvećena bolesnom sinu koji je godinama bio nezaposlen.

– Pričalo se da je ona doktorirala, a znamo da je radila u Institutu u Zemun Polju. Bila je izuzetno obrazovana. Imala je tu nesreću da je njen jedini sin, koji je takođe bio ekstremno inteligentan, teško psihički oboleo, pa se posvetila negovanju njega – kažu komšije.

– Devedesetih godina, kada se jedva krpio kraj s krajem i kada se stajalo u redovima za mleko, ona je donosila mleko porodicama sa malom decom i pomagala koliko je mogla. Divna je bila, posvećena, žena za primer. Mnogo je tešku sudbinu doživela – tvrde oni.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare