UŽAS NA PUMPI KOD NIŠA: Telo državljanina Gruzije pronađeno na podu javnog toaleta TRAGOVI UKAZUJU NA JEDNO

Neimenovani državljanin Gruzije pronađen je mrtav jutros oko 7 sati u javnom toaletu iza benzinske pumpe kod motela „Nais“ na auto-putu Beograd-Niš, piše Kurir.

Pored tela je prema nezvaničnim informacijama pronađen špric pa se sumnja da se predozirao, ali će tačan uzrok smrti biti poznat tek nakon što i policija okonča uviđaj.

Gruzijac je sa porodicom prolazio kroz Srbiju pa su zastali da se odmore na parkingu pored benzinske pumpe, inače popularnom odmorištu stranih državljana.

Njegovo telo uočeno je na podu javnog toaleta u jednoj od kabina, nakon čega je alarmirana policija i Hitna pomoć, ali su lekari, nažalost, mogli da konstatuju samo smrt.

– Priča se da je jedna žena videla novinu na podu i špric u jednoj od kabina nakon čega su radnici alarmirali policiju. No, nesrećni mladić je već ležao bez znakova života kad su došli. Lekari Hitne pomoći mogli su da konstatuju samo smrt – kaže jedan od putnika koji se zatekao u blizini toaleta.

Policija je započela uviđaj kako bi se dokumentovali svi tragovi i utvrdilo šta se dogodilo. Pretresen je i prtljag nastradalog, ali za sada nije poznato da li je nešto pronađeno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare