OTKRIVENO KAKO JE INFLUENSERKA KIKA PREMINULA: Oglasilo se tužilaštvo sa svim detaljima

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnosti pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić, zvane Kika 8. decembra 2021. godine.

– Odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere – potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva za Kurir.

Kako nezvanično saznajemo, utvrđeno je da je poznata srpska influenserka Kika dva puta pre nego što je presudila sebi pokušala da se ubije tako što je čak dva puta skočila sa Brankovog mosta.

– Ona je lečena na klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ i to prethodne godine, kada se i ubila – otkriva izvor Kurira.

Oproštajne poruke, kako dodaje, Kika je ostavila na kompjuteru u sobi u kojoj je njeno telo i pronađeno, a bile su adresirane na nekoliko osoba. – Takođe, nije utvrđeno da je bilo ko bio sa njom u stanu u trenutku kada se ubila. Sve okolnosti Kikine smrti potvrđuju da je izvršila samoubistvo – zaključuje sagovornik Kurira iz istrage.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare