Uhapšen Radovan Pantović, koji se dovodi u vezu sa kavačkim klanom

Mojkovčanin Radovan Pantović uhapšen je na granici sa Albanijom, prenose Vijesti.

Sa njim je bio i Nebojša Rakočević.

Prema informacijama iz bezbednosnog sektora, kako Vijesti navode, njih dvojica dovode se u vezu sa kavačkim kriminalnim klanom. Rakočević je posle hapšenja pušten, naveli su iz Uprave policije.

On je, međutim, izjavio da nije hapšen i da je samo bio u društvu sa Pantovićem.

– U krivičnom predmetu koji je, u maju ove godine, po nalogu glavnog specijalnog tužioca, ponovo formiran, po materijalu EUROPOL-a i francuskih pravosudnih organa, dostavljenom u julu i decembru prošle godine, danas je lišen slobode i R. P., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga – saopšteno je zvanično iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

U saopštenju se dodaje da je hapšenje izvršeno od strane službenika Specijalnog policijskog odeljenja, a po nalogu specijalnog tužioca, kojem će osumnjičeni, od strane policije, biti sproveden na saslušanje u zakonskom roku.

– Takođe, službenici Specijalnog policijskog odeljenja vrše pretresanje stanova i drugih prostorija lica lišenog slobode, na više lokacija u zemlji – zaključuje se u saopštenju SDT-a.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare