VODITELJ SE PLAŠIO DA JOJ PRIĐE Ovo je ljubavna priča Amidžića i Danijele: Sve delovalo idealno, ali ljubav se ugasila

Kao bomba je odjeknula vest da se voditelj Ognjen Amidžić i top model Danijela Dimitrovska razvode nakon 10 godina braka.

Ognjen i Danijela imaju sina Matiju, a kako su naveli u saopštenju, zbog njega će ostati u dobrim, prijateljskim odnosima.

Popularni voditelj priznao je jednom prilikom da mu nije bilo svejedno da priđe Danijeli, a zatim je otkrio i kako je njihova ljubav počela.

– Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju – istakao je tada Ognjen.

Voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska su upoznali na snimanju Ognjenove autorke emisije 2009. godine.

— Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne — istakao je jednom prilikom Ognjen.

Njih dvoje na početku veze viđali su se na relaciji Beograd-Njujork, a onda su rešili da stanu na ludi kamen i svoju vezu krunišu bajkovitim venčanjem.

Danijela je jednom prilikom istakla kako joj je naročito bili bitno da je otac dovede do oltara.

Na kraju 2013. godine, Danijela i Ognjen postali su roditelji sina Mateje, koji se jednom čak pojavio u emisiji svog oca „Amidži šou“, gde je bio u ulozi voditelja.

Iako je u javnodti njihov brak izgledao kao idealan, sada je došlo do razvoda, a tim povodom su se oglasili i bivši supružnici saopštenjem naglasivši da do kraha nije došlo zbog treće osobe.

– Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave – rekli su u zajedničkoj izjavi prenosi Blic, pa dodali:

– Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare