Toksikološka analiza Ivanovog tela iz bureta otkriće važan detalj: Veruje se da je ovo prethodilo ubistvu

Telo koje je nađeno u zazidanom buretu u podrumu porodične kuće u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, za koje se sumnja da je Ivan Stojanović (40), kako je za Telegraf rečeno iz Višeg javnog tužilaštva, poslato je na obdukciju i DNK veštačenje, a kako saznajemo od sagovornika iz istrage ovog slučaja, toksikološka analiza rešiće jednu „misteriju“.

– Toksikološkom analizom će se utvrditi da li mu je ubica, a prema dosadašnjim dokazima, to je uradila njegova supruga Biljana (38) čije je telo nađeno u šupi u dvorištu porodične kuće u kojoj se ubila tako što je popila otrov, dala neke tablete, pa ga ubila nožem na spavanju. Za sada nema dokaza da ga je ubila sa još nekim –rekao nam je sagovornik za Telegraf.

Istraga Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu u ovom trenutku ide u tri pravca – utvrđuje se ko je ubica, uzrok smrti i ko je osoba čije je telo nađeno u buretu.

– Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo. Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica pronađenog dana 28.06.2022.godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNK veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju – rekli su za portal Telegrafa.

Nad ovim slučajem obavio se veo crne misterije i otvorena su mnoga pitanja na koja istražitelji za sada nemaju odgovor.

Osim ova tri gore navedena koja su trenutni prioritet VJT, mnogi se pitaju – zašto niko iz porodice nije reagovao na njegovo nejavljanje iz Rusije, obzirom da je Biljana pričala da je otišao tamo da radi.

Biljana je, kako su naveli Ivanovi roditelji Jovan i Ruža, rekla svima da se on vratio u pomenutu zemlju, a od tada je prošlo tri godine. Meštani su takođe verovali u tu priču. Međutim, tek sada je otkriveno da je zabeležen Ivanov ulazak u Srbiju pre tri godine, ali ne i izlazak. Na tu priču „naseo“ je i Ivanov rođeni brat Nenad koji je policajac.

Njihovo troje dece, od kojih je jedna ćerka punoletna, druga maloletna i sin koji je najmlađi dali su izjavu u policiji u kojoj su rekli šta im je ona pričala sve vreme.

– Rekli su da im je ona govorila da otac nema telefon i da ne može da ih zove – rekao je sagovornik iz istrage.

Ono što će, verovatno zauvek ostati pitanje bez odgovora je – zašto se Biljana ubila?

Tu tajnu odnela je u grob, kako i, ako se dokaže da je ona ubila svog supruga, motiv tog svirepog zločina…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare