„SUTRA U PODNE ODLUKA DA LI IDEMO U BRISEL“ Vučić: Razgovarao sam sa Ramom i Kovačevskim, zajedno se borimo za perspektivu Zapadnog Balkana /FOTO/

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros putem video linka sa predsednikom Vlade Republike Albanije, Edijem Ramom i predsednikom Vlade Republike Severne Makedonije, Dimitrom Kovačevskim, piše Blic.

Tema je bila put na Samit sa liderima EU u Briselu koji je planiran za 23. juna, a kako je dogovoreno, konačna odluka o prisustvu trojice predsednika biće doneta sutra u podne.

– Razgovarao sam jutros sa Edijem Ramom i Dimitrom Kovačevskim o predstojećem samitu EU-Zapadni Balkan u Briselu. Dogovorili smo se da ćemo, nakon konsultacija sa našim vladama i savetnicima, sutra u podne objaviti odluku o tome da li ćemo prisustvovati ovom skupu – napisao je Vučić na svom instagram nalogu „budućnostsrbijeav“ i dodao:

– Razmenili smo mišljenja i o budućim koracima naše inicijative Otvoreni Balkan – sajmu vina, koji će okupiti najbolje vinare iz regiona, kao i o narednom sastanku na kojem ćemo razmotriti brojna pitanja od interesa za naše građane. Zajedno se borimo za jasnu perspektivu Zapadnog Balkana, još jaču saradnju i bolje povezivanje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare