BOMBA U HUMSKOJ?! Da li ovo vraća Partizan na tron?

Da li Strahinja Pavlović može da pomogne crno-belima da se vrate u top formu i da li je on rešenje za poziciju centralnog beka za kojim traga Ilija Stolica?

Naime, kako prenosi Sportal, želja čelnika „parnog valjka“ u ovom prelaznom roku je, ni manje ni više, nego Strahinja Pavlović! Štoper Monaka se nije naigrao protekle sezone u Bazelu, pa je upravo faktor minutaže, pogotovo pred Svetsko prvenstvo u Kataru, nešto što može da bude tas na vagi za eventualni povratak u Beograd.


Reprezentativac Srbije je neko ko bi značajno doprineo jačanju defanzivne linije ekipe Ilije Stolice. Razloga je više, prvo Pavlovićeva sposobnost da povuče napad, kasnije i mogućnost da se otisne u više sistema u defanzivi, sve ide u prilog tome da bi predstavljao kapitalno pojačanje.

Koliko je transfer u ovom trenutku realan? To je veliko pitanje. Ipak, neko ko može da bude faktor u celoj priči jeste Dragan Stojković Piksi, koji je navodno u direktnom razgovoru sa Pavlovićem rekao mladom štoperu da bi za njega bilo dobro da se vrati u Partizan kako bi skupljao minute i bio u formi preds Svetsko prvenstvo u Kataru, gde ga selektor vidi kao jednog od stubova odbrane.

Ipak, ponuda još ima, a Partizan trenutno na treningu ima samo jednog štopera, pošto su Siniša Saničanin i Igor Vujačić dobili nekoliko slobodnih dana posle ciklusa u reprezentaciji, mladi Mihajlo Ilić je na prvenstvu za omladince, a Nemanja Miletić i Bojan Ostojić su od nedavno bivši igrači crno-belih. Vremena nema još mnogo, ostalo je još svega dve i po nedelje do početka Superlige Srbije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare