„U ROKU OD 48 SATI ODGOVORIĆU NA SVE LAŽI“ Stefanović reagovao na optužbe Dijane Hrkalović: „To što ću izneti njih najviše plaši, zato mi i podmeću“

U narednih 48 sati odgovoriću na sve laži koje su o meni izrečene, koristeći samo istinu i argumente, kao što sam i do sada radio – poručio je ministar odbrane Nebojša Stefanović u saopštenju medijima nakon što je na njegov račun iznela niz optužbi bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović.

Kako je istakao, nebrojeno puta je „lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine“, koje su protiv njega u javnosti „lansirali kriminalni i politički klanovi“.

– Dobijao sam i sudske presude protiv onih koji su lagali da sam radio nezakonito i da sam imao veze sa kriminalom. Svaku od tih laži sam do sada razotkrio, sam ili preko suda, verujući da je to jedini ispravan način da odbranim sebe, svoju porodicu i svoju državu kojoj odano služim. Pošto se ti napadi čistim lažima protiv mene nastavljaju, nastaviću i ja isključivo istinom, kao i do sada – naglasio je Stefanović.

„Medijska mašinerija u vlasništvu Belivuka“

Ministar odbrane podvlači da će „nastaviti još jače, jer napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka“.

– Zbog zaštite svega što su prave vrednosti moje zemlje i moje porodice, odlučio sam da odgovorim na novi talas laži koji plasira okrivljena Hrkalović, kao i deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka – istakao je Stefanović.

I najavio odgovor na optužbe.

– U narednih 48 sati odgovoriću na sve laži koje su o meni izrečene, koristeći samo istinu i argumente, kao što sam i do sada radio. A upravo istina koju ću izneti njih i plaši, pa se služe najnižim podmetačinama i monstruoznim lažima, što je svojstveno onima koji su krivi i koji pokušavaju da krivicu smanje i prebace na drugog. To im neće proći! – zaključio ej Stefanović.

Podsećanja radi, bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović sinoć je u intervjuu za „Objektiv“ iznela niz optužbi na račun Stefanovića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare