GORAN VESIĆ O TVRDNJAMA DIJANE HRKALOVIĆ: Očekujem da tužilaštvo sasluša Stefanovića i ostale

Član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da, nakon intervjua bivše državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović, očekuje da tužilaštvo preduzme korake koji su u skladu sa zakonom i da ministra odbrane Nebojšu Stefanovića i ostale pomenute sasluša i proveri njene tvrdnje.

„Mi smo uređena, pravna zemlja. Ja ne mogu sada da znam šta će tužilaštvo da uradi, oni su nezavistan organ u odnosu na izvršnu vlast, ali ono što ja očekujem je da se te tvrdnje (provere). To je nešto najmanje što mora da se dogodi posle jednog takvog intervjua“, rekao je Vesić za televiziju Pink, prenosi Kurir.

Po njegovim rečima, bio je „blago šokiran“ nakon gledanja intervjua na portalu Objektiv i dodao da to „nije intervju nekoga sa ulice, nego nekoga ko je bio na važnim položajima“.

„Na kraju krajeva, ona je i optužena za vrlo ozbiljna krivična dela, tako da njena priča sasvim sigurno ima mnogo veću težinu nego da to kaže neko ko nema nikakve veze sa tim dogadjajima“, kazao je Vesić.

Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem je, između ostalog, optužila bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, koji je aktuelni ministar odbrane, da je štitio grupu Veljka Belivuka i učestvovao u prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare