PIJANI MLADIĆ (20) SE SA 150 NA SAT ZAKUCAO U RUSKINJU (34) DOK JE S MUŽEM STAJALA NA SEMAFORU: Novi detalji nesreće u Melencima

Ruska državljanka (34) poginula je sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Melenci kod Zrenjanina, dok je njen momak teško povređen.

Nesreća se dogodila u Ulici Srpskih Vladara u centru sela kod Zrenjanina, a velikom brzinom u automobil u kom je bila udario meštanin M. S. (20).

– Automobil „škoda“ bila je na semaforu, ali je u jednom trenutku „BMW“ kojim je upravljao mladić zakucao se u njih. Sumnja se da je on vozio preko 150 na sat i da je navodno bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci – kaže Kurira sagovornik.

– Nesrećna devojka je od siline udarca na mestu preminula i člekari su kasnije samo mogli da konstatuju smrt, a njen dečko koji je bio za volanom teško je povređen.

Kako dodaje saogovornik Kurira, „škoda“ je od siline udarca odletela nekih 30 metara dalje i zakucala se na drvo pored puta.

Meštani Melenaca kažu da je saobraćajka bila jeziva, a da je poginula devojka iz mesta Padej.

– Pričaju da se mladić zaleteo i udario u njih, jer je bio pijan. Bio je dezorjentisan kad je izašao iz kola i nije znao gde je. Kažu da je nedavno kupio motor, a sada je napravio karambol – kažu oni i dodaju da u blizini ima kafić i da je mladić pre nesreće sedeo u lokalu.

– Dečka koji je bio za volanom izvlačili su, a čuli smo da je samo povremeno gledao, ništa nije pričao. Užas. Strašno je to što se desilo.

Ovim povodom oglasio se i MUP u Zrenjaninu koji je u saopštenju naveo da je mladić uhapšen i koje krivično delko mu se stavlja na teret.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po odobrenju višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, uhapsili su M. S. (2002) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je on sinoć oko 23 časa, u Ulici srpskih vladara u Melencima, upravljajući automobilom „džeta“, udario u „škodu“, koja je stajala na semaforu, a koju je vozio četrdesetogodišnji muškarac.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi život je izgubila tridesetčetvorogodišnjakinja, vozači oba vozila su teško povređeni, dok je putnik iz „džete“ zadobio lake telesne povrede. M. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare