JEDNOGLASNO! Beogradski odbor SNS podržao Šapića za gradonačelnika

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) jednoglasno je danas odlučio da za gradonačelnika glavnog grada predloži Aleksandra Šapića.

Iz te stranke su posle sednice gradskog odbora naveli da od gradonačelnika očekuju da „marljivo i vredno radi na novim i započetim projektima, izgradnji infrastrukture, na rešavanju komunalnih problema, da gradjanima obezbedi još bolje uslove života, i da sledi politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, a to je politika mira, stabilnosti, razvoja i prosperiteta“.

„Lista ‘Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve’ nastaviće da vodi odgovornu i domaćinsku politiku u Beogradu, a sve u interesu građana koji su nam na prvom mestu i koji su nam dali svoje poverenje na izborima“, stoji u saopštenju SNS, prenosi Kurir.

Mediji su prethodno javili da će Predsedništvo SNS na sednici u četvrtak zvanično predložiti Šapića za gradonačelnika Beograda a sednica gradskog parlamenta na kojoj će odbornici birati novog gradonačelnika trebalo bi da bude održana u subotu, 18. juna.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare