„BIO SAM SVESTAN DA SAM UDARIO NEŠTO, ALI NISAM ZNAO DA JE TO ČOVEK“ Saslušan taksista koji je naleteo na mladića na Pančevačkom mostu

Taksista P.M. (43) koji je u subotu jedan sat posle ponoći svojim „sitroenom“ udario Slobodana Lukića (34), a koji je poginuo posle pada sa Pančevačkog mosta, danas je saslušan.

Kako se nezvanično saznaje, on je priznao izvršenje krivičnog dela, ali je izneo svoje viđenje nesrećnog događaja. Kako prenosi Kurir, taksista je rekao da je bio svestan da je udario nešto, ali da nije znao da je udario čoveka.

Njemu se na teret stavljaju teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći, s obzirom na to da je posle nesreće pobegao sa lica mesta.

Tužilaštvo je predložilo pritvor od 30 dana.

„Osumnjičeni P.M. je saslušan u prostorijama tužilaštva u prisustvu izabranog branioca i tom prilikom je izneo svoju odbranu. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema P.M. odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i da će uticati na svedoke“, navodi se u saopštenju u kome se dodaje:

„U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati sve svedoke, narediti vršenje saobraćajno-tehničkog i sudsko-medicinskog veštačenja, prikupiti materijalne dokaze i preduzeti druge radnje potrebne za donošenje odluke“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare