OGLASILE SU SE MUFTIJINE ŽENE. Druga žena ne priznaje treću. Belkiša tvrdi da nije išla u Mešihat

Oglasila se Belkisa Crnovršanin, za koju se tvrdi da je bila treća žena Muamera Zukorlića i da posle njegove smrti traži nasledstvo.

Naime, mediji su objavili da se ona nedavno pojavila u pojavila u Mešihatu Islamske zajednice s papirima da su bili venčani po šerijatskim zakonima i sa zahtevom da dobije svoj deo nasledstva.

Ona se oglasila za Republiku i rekla da ovo nije tačno.

 Notorna je laž da sam išla u Mešihat sa papirom i tražila bilo šta – rekla je ona, prenosi Republika.

Podsećamo da je procerela informacija da je Muamer Zukorlić, pored dve žene, za koju je javnost znala da postoje, imao i treću, Beklisu Crnovršanin.

Elma Elfić Zukorlić, druga supruga pokojnog muftije Mumaera Zukorlića, oglasila se za portal Pink.rs nakon što se pojavila i navodna treća njegova supruga.

– Muftija bio veliki čovek, dobar musliman, ponosan Bošnjak, osećajan sin, pouzdan saradnik i poslovni partner, divan suprug i još divniji otac. Sve ostalo što se tiče njegove privatnosti, a koju je držao ispod nivoa vodostaja za decu i mene, tu ostaje uz svo poštovanje njegovih odluka – kaže Elma i dodaje:

– Za života, u javnosti je ponosno demonstrirao gde se ko nalazio u njegovom životu, zato nemam potrebe nikome da se ni poslovno ni privatno dokazujem i ispunjavam emanete. Sve što je zahtevao ispunila sam za vreme njegovog života. Što se tiče novonastale situacije, ubeđena sam, ukoliko je istina, da je Muftija ispoštovao sve šerijatske principe i shodno tome treba donositi odluke – rekla je Elma, prenosi Republika.

Elma ističe i kako joj je žao što danas ne govori o doprinosu koji je Muamer Zukorlić doprineo regionu u proteklim decenijama, a zaključuje i da se nada kako ne čuje i ne vidi šta se dešava nakon njegovog preseljenja.

 Žao mi je što danas ne govorimo o doprinosu koji je on, i njegov tim, doprineo ovom Regionu u prethodnim decenijama, već o njemu govorimo na način na koji nismo govorili za vreme njegovog života. Dragi moj muftija, nadam se da ne čuješ i ne vidiš šta se događa nakon tvog preseljenja. Uživaj u dženetskim vrtovima! Dragi moj muftija nadam se da ne čuješ i ne vidiš šta se događa nakon tvog preseljenja. Uživaj u dženetskim vrtovima! – zaključila je Elma.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare