PARTIZAN ZA TRENERA ŽELI BIVŠEG SELEKTORA SRBIJE?!

Mladen Krstajić i Partizan? Da, moguće je. Kako Kurir prenosi već je došlo do prvih kontakata na relaciji klub iz Humske i aktuleni trener Makabija. Put do dogovora nije uopšte jednostavan, jer je Makabi zadovoljan poslom koji je obavio srpski stručanjak i želi ga u klubu i naredne sezone.

Sa druge strane, uprava crno-belih uveliko je počela potragu za novim trenerom. Želja svih u Partizanu je da na vreme naprave moćan tim, jer titula u narednoj sezoni donosi plasman u Ligu šampiona.

Za početak – trener. Možda i najvažnija karika u lancu bira se između nekoliko imena, a kako što smo rekli Krstajić je jedan od njih. I kotira se visoko po mišljenju uprave Partizana.

Nekadašnji selektor Srbije, koji je prerano gurnut na taj težak posao, gradi svoj trenerski put u redovima Makabija iz Tel Aviva. Izrealskog velikana preuzeo je u teškoj situaciji, ali je uspeo da sa nekoliko odličnih poteza zadobije poverenje navijača i uprave kluba.

Prvo, angažovanje Đorđa Jovanovića, a zatim velikom pobedom na gostovanju Makabiju iz Haife (budući šampion Izreala), kao i nekim dobrim rezultatima pre svega u Evropi.

Krstajić je u Tel Avivu potpisao ugovor do kraja sezone, ali sa mogućnošću produžetka saradanje ukoliko obe strane budu zainteresovane. Završetak izrealske lige je naredne nedelje, a tada dobijamo odgovore od Makabija, Krstajića…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare