UŽAS U TRGOVAČKOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Udario druga stolicom na času, pa ga izbo nožem

Policajci iz policijske stanice Stari grad uhapsili su Ž.Š. (16) učenika prvog razreda Trgovačke škole u Beogradu neposredno nakon što je nožem napao i povredio M. K. (17) takođe đaka te školske ustanove, prenosi Kurir.

Svađa dvojice učenika dogodila se danas oko podneva u prostorijama ove škole u Hilandarskoj ulici nakon čega je Ž.Š. udario druga stolicom, a onda izvadio nož i izbo ga.

Prema saznanjima Informera incident su prvi primetili drugi učenici koji su u pomoć pozvali dežurnog školskog policajca.

– Policajac je odmah intervenisao i na mestu sukoba zatekao krvavog M.K. koji je bio svestan i komunikativan. Uplašeni tinejdžer mu je ispričao ko ga je i zbog čega napao nakon čega je usledila potera – kaže izvor Informera upoznat sa ovim slučajem.

U međuvremenu jedan od profesora je pozvao Hitnu pomoć koja je povređenog M.K. u svesnom i komunikativnom stanju prevezla u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj gde su mu konstatovane povrede i ukazana prva pomoć.

Za to vreme školski policajac je u saradnji sa kolegama iz policijske stanice Stari grad uhapsio napadača i to u Balkanskoj ulici. Uhapšeni mladić nije pružao otpor prilikom hapšenja nakon čega je priveden u policijsku stanicu. Motiv i ostali detalji napada još uvek se utvrđuju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare