Bura na Banovom brdu: Saša Ilić pozvan na razgovor sa upravom Čuke zbog izjave posle Partizana

Izjava Saše Ilića posle utakmice izazvala je buru u srpskom fudbalu, jer ne pamtimo da se ikada desilo da je jedan trener javno pričao da je njihov rival oštećen na utakmici, kao što je Saša Ilić rekao da je njegov fudbaler zaslužio crveni karton, a da su sudije ostale neme na to.

Međutim, ta izjava očigledno se nije dopala čelnicima Čukaričkog, pa je Saša Ilić pozvan na sastanak dan posle meča u kojem će jedna od glavnih tema biti i jučerašnja utakmica u kojoj je Čukarički remizirao bez golova, prenosi Telegraf.

Pojedini mediji spekulišu čak i o otkazu, ali za sada ne postoje pouzdane informacije kakav će biti epilog sastanka.

Podsetite se i šta je posle meča izjavio Saša Ilić:

– Imali smo mnogo mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina, koji je napravio direktan crveni karton, koji sudije nisu videle, imao je i još nekoliko propusta, posle se popravio. Mi potenciramo da forsiramo mlade igrače, jer mi nismo Partizan, koji mora da juri titulu i ne sme da trpi mlade igrače koji prave kikseve poput Kovačevića, raduje nas što smo treći, imaćemo priliku i mi ćemo davati šansu još mladim igračima – rekao je Saša Ilić, a potom još jednom priznao da je Partizan oštećen.

– Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom – zaključio je Saša Ilić u izjavi koja je retkost kada je u pitanju srpski fudbal da jedan protivnički trener prizna da je rival oštećen.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare