UDARNA VEST Boris Beker OSUĐEN zbog utaje poreza!

Kakav šok za tenisku javnost!

Boris Beker, koji je osvojio Vimbldon tri puta, proglašen je krivim pred krunskim sudom u Sautvorku po četiri tačke i oslobođen po još 20 tačaka, prenosi britanski „Miror“.

Trostruki šampion Vimbldona Boris Beker proglašen je krivim pred krunskim sudom u Sautvorku po četiri tačke optužnice prema Zakonu o nesolventnosti i oslobođen još 20 tačaka u vezi sa njegovim bankrotom 2017. 

Šestostruki grend slem šampion, 54, optužen je da je sakrio imovinu vrednu milione funti, uključujući dva trofeja Vimbldona, kako bi izbegao plaćanje dugova.

Bivši teniser sveta Beker proglašen je bankrotom 21. juna 2017. zbog neotplaćenog zajma od više od 3 miliona funti na svom imanju na Majorki u Španiji.

Nemački državljanin, koji živi u Velikoj Britaniji od 2012. godine, tvrdio je da je sarađivao sa poverenicima koji su imali zadatak da obezbede njegovu imovinu, čak je ponudio i svoj venčani prsten, i da je sve radio po savetu stručnjaka.

Trostruki pobednik Vimbldona, koji je oslobođen dodatnih 20 tačaka, pušten je na slobodu pre izricanja presude na istom sudu 29. aprila, prenosi Blic.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare