Ekskluzivno! /VIDEO/ Janjuš DISKVALIFIKOVAN iz „Zadruge“: PREKRŠIO JE VAŽNO PRAVILO pa PODIVLJAO: Ovo su detalji koji su JEZIVI

Marko Janjušević Janjuš je pobegao iz „Zadruge 5“, a sada otkrivamo zašto je disvalifikovan iz rijalitija. Kako Republika.rs saznaje, došlo je do ozbiljnih problema nakon što je zadrugar tokom jučerašnjeg dana otišao na glasanje.

Naime, Janjuš je izašao da obavi svoju građansku dužnost i tom prilikom je krišom pozvao ćerku Krunu, a to je primetilo obezbeđenje.  On je tada fizički napao obezbeđenje koje mu je oduzelo telefon i upozorilo da ne sme da krši pravila i ugovor koji je potpisao.

Oni su ga vratili u rijaliti, ali Janjuš je još više podivljao. Pravio je rusvaj što se videlo na snimku iz ekonomskog dvorišta. Sve ovo je dovelo do hitne diskvalifikacije, prenosi Republika.rs.

  Pre nego što je Veliki šef zadrugarima poslao hitno pismo u kome je naveo da je Janjuš diskvalifikovan, na Instagramu se pojavio snimak njegovog razgovora sa cimerima.

– Juče kad sam išao na izbore, neka žena mi je tutnula telefon, čuo sam se sa malom, to se saznalo… Znam ja šta će meni biti – citirao je Filip Car Janjuša, a pod malom je mislio na njegovu ćerku Krunu i dodao:

– Pa svako bi se čuo da dođe u priliku – dodao je on, a Marko Đedović ga je demantovao:

– Ne bi se svako čuo. Milion puta sam bio u prilici i nisam to radio. Nikada – kaže Đedović.

 – Meni da se pruži prilika, ja bih iskoristio – dodao je Car i govorio o kaznama koje bi Janjuš dobio da je priznao, a sve poslušajte u snimku ispod.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare