TRAJKO BIO NA SPISKU ZA ODSTREL VELJE NEVOLJE? Jedan od uhapšenih za pucnjavu u „Stefan Braunu“ povezan sa najjezivijim klanom u Srbiji

Slavoljub Trajković, zvani Trajko, koji je uhapšen zbog sumnje da je bio saučesnik u pokušaju ubistva šefa obezbeđenja kluba „Stefan Braun“ u Beogradu, bio je na spisku za likvidaciju klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Trajkovićevo ime, navodi Kurir, na saslušanju u tužilaštvu je spomenuo svedok saradnik Bojan Hrvatin.

– Miloš Budimir mi je saopštio da imaju problem sa Slavoljubom Trajkovićem, sa kojim sam i ja imao problem u zatvoru Zabela. Imali smo tuču u zatvoru, i kada sam izašao iz zatvora dolazile su priče do mene da će da mi se osveti, da me secka na komade – ispričao je navodno Hrvatin i objasnio da su i oni informaciju da Trajković, zajedno sa pokojnim Aleksandrom Gligorijevićem Pukijem, priprema likvidaciju Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

– Ja sam oko Trajka gledao svoju korist, nerivrao me je, znao sam da je pokvaren i podmukao – ispričao je Hrvatin.

Gligorijević je, podsetimo, kako se navodi u optužnici, namamljen, zverski ubijen, iseckan na komade i samleven, dok su od Trajkovića privremeno odustali, ali su u međuvremenu uhapšeni.

Podsetimo, Miro Č. (42), šef obezbeđenja kluba „Stefan Braun“ ranjen je u noći između ponedeljka i utorka na samom ulasku u klub.

– Dve grupe mladića su se posvađale i potukle u klubu, a sukob je izbio zbog devojke koja je bila u društvu napadača. Obezbeđenje kluba je reagovalo i izbacilo napolje nasilnike. Međutim, izbačeni gosti su se ubrzo vratili u klub, a videvši da jedan momak sa pištoljem u ruci namerava da se popne u klub na devetom spratu zgrade, šef obezbeđenja je reagovao. Tada je napadač zapucao i ranio Mira Č., pa pobegao – podseća izvor.

Policija je jutros saopštila da je u vezi sa ovom pucnjavom uhapsila troje osumnjičenih, među kojima je i devojka M.D.

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su S.T. (42) i N.S. (25) zbog postojanja osnova sumnje da izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, kao i M.D. (28), osumnjičenu da je izvršila krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela – navodi se u saopštenju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare