PUTIN KRIJE LJUBAVNICU I ČETVORO DECE U ŠVAJCARSKOJ? Dva dečaka i bliznakinje sa majkom su na sigurnom i skrivenom mestu

Alinu Kabaevu (38) i njenu decu navodno je krio ruski predsednik Vladimir Putin u kućici u Švajcarskoj tokom rata u Ukrajini, kažu izvori.


Vladimir Putin krije svoju ljubavnicu i njihovo četvoro dece u Švajcarskoj, tvrde izvori mirror.co.uk.

Alina Kabaeva, jedna od najodlikovanijih gimnastičarki u istoriji koja je osvojila olimpijsko zlato, živi u zemlji poznatoj po svojoj neutralnosti.

Veruje se da Kabaeva ima četvoro dece sa ruskim predsednikom, iako on nikada nije to potvrdio.

– Dok Putin vrši napad na Ukrajinu, napadajući nevine građane i izazivajući izbegličku krizu, njegova porodica je skrivena u veoma privatnoj i veoma bezbednoj kolibi negde u Švajcarskoj – barem za sada. Alina sa Putinom ima dva dečaka i devojčice bliznakinje koji su rođeni u Švajcarskoj. Sva deca imaju švajcarske pasoše, a pretpostavljam da ih ima i ona – kaže izvor, a prenosi Republika.

Tokom svoje karijere u ritmičkoj gimnastici Kabaeva je osvojila dve olimpijske medalje, u Sidneju i Atini, 14 medalja na svetskim prvenstvima i 21 medalju na Evropskom prvenstvu.

Za Putina se kaže da prezire svaki zadiranje u njegov privatni život, koji je obavijen velom misterije. Ne govori o svojim ličnim poslovima, a dve njegove ćerke su sačuvane od reflektora i o njima se retko govori. 

Putin je ranije razbesneo „one koji svojim šmrkavim nosovima i erotskim fantazijama šuljaju u tuđe živote“. Rekao je: „Imam privatan život u koji ne dozvoljavam mešanje. To se mora poštovati“.

Bio je u braku sa stjuardesom Ljudmilom Putinom oko 30 godina pre nego što je 2013. objavljeno da će se razvesti.

Pojavljujući se na državnoj televiziji nakon što je zajedno prisustvovao baletu, Putin je priznao da su glasine da on i njegova supruga više ne žive zajedno „tačne“ i da je ona „odradila svoju smenu“ kao prva dama Rusije.

Pojavljivala se samo kada je to zahtevao protokol tokom njegovih godina na vlasti, retko je izgledala udobno, a imala je kontroverzno TV pojavljivanje nekoliko godina ranije jer nije nosila burmu. 

– Naš brak je gotov zbog činjenice da se jedva viđamo. Vladimir je potpuno utonuo u svoj posao. Deca su nam odrasla, svako od njih živi svoj život… a ja zaista ne volim publicitet – rekla je Ljudmila.

Tokom godina, Putina su pratile glasine o aferi, nešto što je on uvek negirao. Politički rival Aleksi Navaljni je jednom izjavio da se Putin oženio bivšom olimpijskom gimnastičarkom na tajnoj ceremoniji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare