MILAN DŽONIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA: Drugi Goranov sin ostaje iza rešetaka

Milan Džonić, sin prvoosumnjičenog za trostruko ubistvo Đokića Gorana Džonića, pušten je danas iz pritvora.

Njegov brat, Stefan zadržan je u pritvoru, kao i otac Goran. Na Stefanovim placu je nađen zakopan deo novca ubijenog Gorana Đokića.

– Smatram da je tokom istrage ustanovljeno da Milan ni na koji način nije učestvovao u ovom krivičnom delu te da je odluka suda da ga pusti da se u daljem toku postupka brani sa slobode, bila potpuno opravdana. Tražio sam da se moj branjenik pusti na slobodu jer su stigli rezultati veštačenja koje se odnosi na njega, a koji ga ne terete. Što se tiče njegovog brata Stefana, rezultati veštačenja koji se njega tiču još nisu gotovi, pa još nije bio pravi trenutak da za njega zatražim ukidanje pritvora – kazao je branilac braće Džonić Filip Domazet.

Inače, i braća Aleksandar i Kostadin Milošević, poznati kao Jojke, preksinoć su posle više od četiri meseca takođe pušteni iz pritvora, u kom su bili zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu porodice Đokić.

Njih je prvoosumnjičeni Goran Džonić označio kao svoje pomagače u zločinu, a za istu stvar je optužio i rođene sinove.

Podsetimo, vlasnik menjačnice Goran Đokić iz Aleksinca, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija, oteti su, ubijeni i spaljeni u njivama u selu Moravac, u noći između 26. i 27. septembra 2021. godine. Najpre je zbog sumnje da je počinio trostruko ubistvo uhapšen njihov rođak, vatrogasac u penziji Goran Džonić, koji je ubrzo u zločin umešao i svoje sinove, ali i ljude iz sela, pomenutu braću Milošević, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare