PRITVOR DO 30 DANA ZA POLICAJCE KOJI SU PRETUKLI NAČELNIKA U INTERPOLU: Terete se za krivično delo nasilničko ponašanje

Prvi odnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 danai policijskim službenicima D. S. (43) i M. R. (47) koji se sumnjiče da su u ponedeljak na Cvetnom trgu prebili kolegu, jednog od načelnika u Interpolu M. V. (43).

Oni su prethodno na saslušanju u tužilaštvu negirali delo, navodeći da je došlo do svađe, ali nisu želeli da kažu povod. Tvrdili su da je M. V. njiih udarao, a ne oni njega. Policajci D. S. i M. R. terete se da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.Oni su se kako se sumnja, u ponedeljak u 12:45 u jednom kafiću na Vračaru nakon verbalnog konflikta potukli sa i 44-godišnjim M. V. koji je zadobio tešku telesnu povredu.

Pritvor im je određen na predlog tužilaštva zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković, a prenosi Kurir.

Prema saznanjima „Blica“, oni su prethodno na saslušanju u tužilaštvu negirali delo, navodeći da je došlo do svadje, ali želeli da kažu povod. Tvrdili su da je M. V. njiih udarao, a ne oni njega. Policajci D. S. i M. R. terete se da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

Oni su se kako se sumnja, u ponedeljak u 12:45 u jednom kafiću na Vračaru nakon verbalnog konflikta potukli sa i 44-godišnjim M. V. koji je zadobio tešku telesnu povredu.

Prema navodima krivične prijave, D. S. je primetio M. V. koji je sedeo u bašti jednog kafića, te je prišao njegovom stolu, da bi se nakon kraće verbalne rasprave udaljio, a potom vratio zajedno sa osumnjičenim M.R. koji je prišao oštećenom i odgurnuo ga u predelu grudi.

Nakon toga je doššlo do fizičkog konflikta između D.S. i oštećenog, a potom i između M. R. i oštećenog. U jednom trenutku M.V. je pao, a osumnjičeni se udaljili sa mesta događaja. Ošštećeni je istog dana pregledan od strane lekara, kojom prilikom su mu konstatovane teške telesne povrede.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare