OLIVERA JOVIĆEVIĆ DALA OTKAZ NA RTS POSLE 18 GODINA: Voditeljka priznala da napušta javni servis, a ovo je njen novi POSAO!

Voditeljka Olivera Jovićević napušta RTS nakon 18 godina rada u ovoj medijskoj kući.

Olivera Jovićević, voditeljka političkog tok-šoua „Upitnik“, i jedno od najprepoznatljivijih lica RTS pre izvesnog vremena dala je otkaz na pomenutoj televiziji.

Ona je navela, kako prenosi Kurir, da će se sada posvetiti produkciji i marketingu.

– Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti“, navela je ona i nastavila:

„Hvala RTS koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju. Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države. Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije“. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama.“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare