VUČIĆ U Merošini: U SRBIJI NEĆE NIKO BITI GLADAN! Danica Grujičić: Nikad se više nije ulagalo u zdravstvo!

Srpska napredna stranka održaće danas predizborni skup u Merošini kojim kreće u kampanju za predstojeće parlamentarne izbore, raspisane za 3. april.

Obraćanje predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića

– Istinu i dela ne mogu da pobede! – rekao je predsednik Vučić za kraj okupljenima.

Predsednik je pričao o potenicijalnim problemima u svetu, gde je naglasio da je Srbija spremna za sve.

–  U Srbiji neće niko biti gladan – naglasio je predsednik.

 Vučić se potom zahvalio svima koji su radili na tome da Srbija postane najbrža rastuća ekonomija, spominjući sve one koji su doprineli da se za Srbiju čuje poput sportista, doktora, kao i političara.

– Mi smo radili tiho, čuvali Kosovo koliko smo mogli i čuvali sav naš narod koji živi na prostorima bivše SFRJA – rekao je Vučić.

Onda se osvrnuo na NATO alijansu i naglasio da Srbija nikada neće ući u NATO, ma šta god neko govorio.

Predsednik se nakon toga govorio o vojnom naoružanju:

 Srbija nikada neće biti lak plen i niko neće moći da ugorozi našu slobodu – uskliknuo je predsednik.

– Danas mi je važno da govorim o budućnosti i onome što ćemo da uradimo. Tačno je da smo uradili puteva više nego bilo koja vlast pre sad, tačno je da gradimo i aerodrome, da ih renoviramo – kazao je Vučić i našalio se da će glasnije da govori jer je jeo senvič u autobusu i dodao da mu nikad nije bilo jasno što neki misle da je uvreda kad pristalice i članove SNS-a neko naziva “sendvičarima”.

Napomenuo je da je danas porasla prosečna plata.

– Prosečna plata sad je 610 evra, ali ja ne mislim da je to dovoljno. Znam koliko teško živite i da se mučite da prehranite decu, ali znam da želite da se trudite da uspemo i da ćemo to zajedno uspeti– rekao je.

Predsednik je obraćanje započeo tako što je iskazao zahvalnost svima, prenosi Republika.

Krenulo je predstavljanje kanditata na listi SNS na ovogodišnjim izborima

Obraćanje doktorke Jelene Begović

Doktorka se zahvalila predsedniku, premijerki i okupljenima.

 Srbija se razvija i sad je ključno da se ne stane sa tim razvojem. Grade se putevi, železnica i to je osnova, bez toga nema povezivanja ljudi i ekonomije. Ja sam danas ovde zbog Srbije koja ulaže u obrazovanje i nauke – rekla je Begović i napomenula da se nalazi na skupu jer je prepoznato koliko je važno obrazovanje i nauka.

Obraćanje profesora Stojana Radenovića

– Ponosan sam da govorim pred ovoliko ljudi. Srbija je sad nova država i to je jasno i Vama i političkim protivnicima – kazao je Radenović.

Obraćanje profesorke i doktorke Danice Grujičić

Grujičić se obratila građanima i istakla da će govoriti o zdravstvu.

– Govoriću o zdravstvu jer sam svedok da se 40 godina nije ovoliko ulagalo – rekla je Grujičić napominjujući šta je sve urađeno.

– Gledajući šta je sve urađeno za poseldnjih sedam godina smatram da ovaj trend da se nastavi. ako to želite onda 3. aprila treba da glasate za listu Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve – kazala je.

Obraćanje Olje Petrović

Mlada aktivistkinja Srpske napredne stranke Olja Petrović, iz Pirota govori o radu stranke i napretku koji je Srbija doživela radom vladajuće stranke. 

– Naši roditelji nisu mogli ni da zamisle tokolike autoputove, mi ne sanjamo samo snove, već ih ostvarujemo svojim radom i trudom – rekla je Olja.  

Spomenula je sve projekte koje predsednik inicirao izgradanja bolnice, vrtića i škola. 

– Danas mi mladi vidimo razlog da ostanemo u Srbiji, jer maštamo o tome da radimo u njoj – rekla je Olja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Merošinu, gde ga je dočekao veliki broj ljudi. Skup je započet himnom Srbije „Bože Pravde“.

Skup je zakazan za 12 časova, a kako mediji prenose, već se okupio veliki broj građana koji čekaju da daju podršku predsedniku Vučiću, i to više od 15.000. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju i video sa svog putovanja ka Merošini, gde će danas govoriti na predizbornom skupu.


Građevinska mašina u obeležjima Srpske napredne stranke, koju radnici zovu Radiša, jedna je od mnogih na fudbalskom stadionu u Merošini gde traju pripreme za dolazak predsednika SNS-a Aleksandra Vučića, odakle će danas u 12 sati krenuti svoju predizbornu kampanju. 

Po rečima građana dolazak predsednika Srbije držao se u tajnosti, a sa radovima na fudbalskom stadionu počeli su pre tri dana, i od tada je stadion posipan šljunkom, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare