DIVAC MU POMOGAO, a evo šta je NIŠA URADIO! Loše namere Saveljića?!

Vlade Divac duboko se razočarao u nekadašnjeg prijatelja Nišu Saveljića i nema nameru da pređe preko toga što mu je startovao ćerku Petru na društvenim mrežama, zbog čega je i nasrnuo na njega u restoranu kod Dejana Bodiroge.

Nekadašnja NBA zvezda je bivšem crnogorskom sportisti pomogao u Americi i ugostio ga u svom porodičnom domu, gde mu je on i merkao naslednicu.

To za Kurir rekao njihov blizak prijatelj. – Objasniću vam detaljno kako je teklo njihovo poznanstvo. Niša je otišao trbuhom za kruhom u Ameriku i tamo je upoznao ženu s kojom je napravio poslovni dogovor o osnivanju fudbalske akademije. To je bilo u Kaliforniji.

Oni uspešno sarađuju i dan-danas. Jednog dana se našao u restoranu s ljudima iz Srbije koji poznaju i porodicu Divac. Tog dana su se sastali u Sakramentu. Igrom slučaja, tada se u lokalu zadesila Snežana Divac, kao i njena ćerka Petra – priča sagovornik Kurira.

Petra se prvi put posle skandala oglasila i otkrila šta se zaista dešavalo, kada je našoj redakciji i prosledila prepiske sa Saveljićem.

– Iskreno ne bih voleo da znaju. Baš mi je glupo. Ja ovako iskusan sam se postideo. Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg. Izvini – pisao je fudbaler, a kako Divčeva ćerka nije odgovarala na poruke, nastavio je u svom stilu:

– Bonžur. Iskulira me – slao je Niša košarkaševoj ćerki.

– Eee, ne, u gužvi sam pa nije telefon uz mene – odgovorila je Petra na jednu poruku.

– U Sakramentu sam. Javi se – bio je uporan Saveljić.

Na kraju, kada je shvatila o čemu se radi, Petra je direktno odgovorila Niši, da ne želi da joj piše i da je i dalje u šoku zbog neprijatne situacije u koju ju je doveo.

– Ovako, samo hoću da Vam kažem da sam razmišljala dugo o ovoj situaciji. Bila sam u šoku kad smo razmenili onaj telefonski poziv i da sam se u trenutku loše osećala i da sam bila nesnađena da Vam odgovorim drugačije ili kažem nije u redu. Kako je prošlo malo vremena skupila sam hraborist da Vam kažem da nije u redu što ste pomišljali na to, a kamoli da ste hteli i da to ostvarite. Ne znam kako biste se Vi osećali u situaciji da se ovo dešava Vašoj ćerki. Molim Vas, nemojte više da mi pišete – napisala je tada Petra, nakon čega se komunikacija između njih završila.

Ona je sve kasnije ispričala svojim roditeljima, a Vlade je reagovao kada se u decembru prošle godine sreo sa bivšim prijateljem i zato je i došlo do incidenta u restoranu na Vračaru koji je u vlasništu Dejana Bodiroge.

Niša Saveljić i dalje se krije nakon što je Kurir otkrio da je ćerki Vlade Divca Petri slao neprimerene poruke na Instagramu, zbog čega ga je košarkaš išamarao.

On je zbog skandala, koji se dogodio u decembru, a za koji je javnost saznala, zaključao profil na Instagramu. Njemu su, saznajemo, stizale razne poruke, mnogi su ga osuđivali, a ima i onih koji su mu poručili da se ne vraća u Srbiju, zbog čega je on rešio da bude u kontaktu samo s onima s kojima je blizak.

Saveljić je, inače, blokirao sve profile sa kojima su mu stizale poruke. Inače, pre ovog skandala fudbaler je imao otvoren profil, dok je sada zaključan za sve one koje ga ne prate na ovoj društvenoj mreži.

Osim ovog, primetno je i da je svoju profilnu sliku, koju je do sada imao na Instragramu, zamenio ilustracijom sa glavom Bude, što je mnoge iznenadilo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare