SRBIN UBIJEN U ŠVEDSKOJ Goran zatvarao radnju kada su prišla dvojica muškaraca i tražili novac, iza kombija ISPALJENI SMRTONOSNI HICI

Državljanin Srbije Goran Nikolić (50) ubijen je u švedskom gradu Horbiju, tokom pokušaja pljačke prodavnice koja je bila u njegovom vlasništvu.

Nikolić je zatvarao radnju u društvu brata, nešto posle 22 sata, kada su im prišla dvojica muškaraca.

  • Zaključavao je radnju i prišla su im dvojica muškaraca, znali su da zatvara u 22, valjda su mislili da ima pazar sa sobom. Jedan je prišao bratu, drugi njemu, tražili su novac. On ih je pitao „Kakve pare?“, raširio jaknu da vide da nema ništa. Imao je laptop u ruci i bacio prema napadaču, pošto je ovaj držao nož. Drugi je bio sakriven iza kombija i pucao je u njega. Prvi metak ga je pogodio u glavu, drugi u leđa. Ubio ga je na licu mesta – rekao nam je porodični prijatelj Nebojša Bakić.

Prema njegovim rečima, Goran je bio poznat kao „veliki dobrotvor i ljudina“. Ko god da je došao u Švedsku, Goran je bio spreman da mu se nađe, bez obzira na nacionalnost. Nikolić je dugo godina živeo i radio u Švedskoj.

Goranov brat nije povređen, ali ga je tragedija duboko potresla.

On je bio poslednja osoba za koju bih očekivao da čujem ovakve vesti, koliko je bio i vredan i pošten – kaže Nebojša Bakić.

Fotografije cveća koje je ostavljeno ispred njegove prodavnice svedoče o tome da je u ovom gradu bio veoma voljen.

Nikolić je iza sebe ostavio suprugu i dve ćerke, dve sestre i brata.

Švedska policija zatražila je putem medija od javnosti da ako ima bilo kakve podatke o počiniocima ovog zločina odmah javi nadležnima, prenosi Blic.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare