Policija kod Veljinih Principa u Pančevu našla KEŠ, DROGU I ORUŽJE! Među zaplenjenim stvarima i uniforma!

Pripadnici Žandarmerije u jutrošnjoj velikoj akciji na teritoriji Pančeva, čemu je prethodilo nekoliko sukoba u gradu, navodno povezanih sa Belivukovom navijačkom grupom Principi, uhapsili su S. B. (32) zbog sumnje da je bacio bombu na jedan ugostiteljski objekat.

U akciji koja je jutros sprovedena na teritoriji Pančeva, prilikom pretresa više lokacija, policija je oduzela čak osam automobila, 11.680 evra i 250.500 dinara, tri pancira, devet mobilnih telefona, dve bejzbol palice, malokalibarsku pušku, revolver i vazdušnu pušku, kao i pušku koja je prepravljena u snajper.

Takođe, zaplenjeno je 165 grama marihuane i manja količina MDMA, kao i dve vagice za precizno merenje.

– Intersenatno je da su oduzeti i delovi policijske unifurme, među kojima je i jedna službena kapa. Proverava se da li su kriminalci delove policijske uniforme koristili prilikom vršenja krivičnih dela i zastrašivanja građana. Takođe, oduzet je i jedan hrvatski pasoš, a utvrđuje se da li je u pitanju originalni dokument ili se radi o falsifikatu, kao i u koje svrhe je pasoš korišćen – objašnjava naš izvor i dodaje da se sumnja da je veća količina oduzetog keša stečena kriminalom.

U istoj akciji, u jednoj garaži u Pančevu policija je pronašla i veća količina kutija parfema zaštićenih robnih marki „Lacoste“, „Bulgari“ i „Versaće“ – navodi se u saopštenju MUP, a prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare