U žestokom obračunu UPUCAN ČOVEK VELJE NEVOLJE

Kod jedne poznate kafane na Pančevačkom putu u petak uveče došlo je do žestokog obračuna tokom kog je, kako Kurir prenosi, iz vatrenog oružja ranjen Predrag Janković Pesko (40), koji se dovodi u vezu sa klanom Veljka Belivuka.

Prema prvim informacijama, Janković je posle ranjavanja prevezen u bolnicu u Pančevu, gde je zadržan na lečenju, a policija će ga saslušati čim zdravstveno stanje povređenog to bude dopustilo.

Naime, Janković je bio hapšen u Pančevu početkom prošle godine, u opsežnoj akciji policije protiv klana Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Tada je Janković označen kao osoba bliska Belivukovoj grupi.

Prema pisanju pojedinih medija, samo dva dana pre ranjavanja Predrag Janković Pesko učestvovao je u tuči ispred jednog kafića u centru Pančeva.

Podsećamo da se u blizini mesta na kom je u petak ranjen Janković, krajem januara dogodio još jedan žestok obračun kada su S. Z. (33) iz okoline Pančeva i njegovog starijeg prijatelja napala trojica nepoznatih muškaraca.

S. Z. je tada izboden nožem, zadobio je teške povrede stomaka i grudnog koša i navodno je ostao bez bubrega, preneo je Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare