DETALJI JUČERAŠNJE TUČE U LESKOVCU SA SMRTNIM ISHODOM

Leskovčanin M.B. ubijen juče u tuči na pumpi u Leskovcu, a i dalje nisu poznati motivi zašto ga nasmrt pretukle tri osobe. 

Kako navodi naš izvor iz tužilaštva, u najmanju ruku svo troje odgovarati za ubistvo iz nehata. Kako smo juče pisali, pedesetogodišnjeg Leskovčanina M. B. su na pumpi oko 18 časova navodno pretukla dva mlađa muškarca, a s njima je u društvu bila i ženska osoba. 

Uhapšeni su L. K. (21) i A. Đ. (26), a sa njima je uhapšena i privatna preduzetnica B. Z. (48). Obojica muškaraca za sobom već imaju krivični dosije.

“B. Z. I L. K. su zapravo majka i sin. Ona se razvela od njegovog oca i vratila devojačko prezime. Poznata je u gradu po druženju sa „žestokim momcima“, ali niko nije verovao da zapravo može da učestvuje u jednoj ovakvoj tragediji. Nažalost, njen sin je još kao maloletnik bio krivično gonjen, kao i drugi mladić koji je uhapšen”, navodi naš izvor iz tužilaštva.

O ovom slučaju se još zvanično iz nadležnog tužilaštva nisu oglasili. Iz policije je sinoć samo kratko potvrđeno da su nakon tragedije privedene dve muške i jedna ženska osoba.

Podsetimo, tragičnom ishodu, pričaju radnici sa pumpe, prethodila je svađa unutar pumpe u kojoj se nalazi i kafić, da bi se nastavila ispred lokala. Očevici tvrde da su žrtvu dvojica muškarca i pomenuta žena uvukli u automobil parkiran na pumpi, najpre ga tukli u samom automobilu, pa nastavili izvan automobila.

Jedan od radnika na pumpi je pozvao policiju, prišao do žrtve, ali po njegovim rečima, čovek je već bio mrtav.

„Jako mi je žao i potrešen sam što se sve ovo dogodilo. Čovek koji je preminuo je bio naš stalni gost. Bio je miran i povučen čovek. Žalio se da ima problem sa srcem“, priča za Kurir jedan od radnika na pumpi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare