STIŽE NOVČANA POMOĆ U ČETVRTAK! 20.000 će biti uplaćeno na 1,7 miliona računa. Ukoliko ispunjavate ove uslove, možete očekivati UPLATU!

Posle 100 evra pomoći koju je dobilo više od milion mladih, država nastavlja sa novčanom podrškom. Za tačno tri dana, u četvrtak, 10 februara, svih 1,7 miliona penzionera dobiće po 20.000 dinara i biće to najveća pojedinačna pomoć države do sada.

Ova novčana pomoć koja će svim penzionerima biti isplaćena jednokratno u četvrtak, u proseku će mesečnu penziju podignuti za oko 1.600 dinara. Praktično, prosečna mesečna primanja najstarijih koja sada iznose 31.000 dinara, iznosiće oko 32.600 dinara, što je 305 evra.

Penzioneri su prethodne godine u četiri isplate dobili ukupno 110 evra, a sada stiže i dodatnih 170. Dva su uslova – jedan je da ste penzioner Republike Srbije, a drugi je da je pravo na penzionisanje ostvareno najkasnije 31. januara ove godine. To što ste istovremeno i strani penzioner ne smeta, prenosi Kurir.

– Isplata pomoći korisnicima koji su pravo ostvarili zaključno sa 31. januarom ove godine a nisu obuhvaćeni isplatom od 10. februara, biće izvršena jednokratno, nakon uspostavljanja isplate penzija – saopštili su iz PIO Fonda.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare